Fatmagül'ün Suçu Ne ? Dizisi Fan Sitesi

Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

2.Bölüm Fragmanı Eklenmiştir. 1.Bölüm eklenmiştir !! Hem online izleyebilirsiniz, hem de indirebilirsiniz. (FSN? - Bölümler kısmına bakınız..) Sitemizde alımlar devam etmektedir..

Bir okulun istek kutusundan çıkan istekler

Paylaş

BSKT.Elif
    Yönetici
    Yönetici

Kadın
    <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı: 922
    <b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi: 22/01/99
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi: 30/05/10
    <b>Yaş</b> Yaş: 13
    <b>Nerden</b> Nerden: ordu / BK. / Türk Malı
    <b>İş/Hobiler</b> İş/Hobiler: Aşk-ı Memnu , Avrupa Yakası , Türk Malı , Ezel ,Bilgisayar
    <b>Lakap</b> Lakap: Elifcik , 500

Bir okulun istek kutusundan çıkan istekler

Mesaj tarafından BSKT.Elif Bir Ptsi Eyl. 20, 2010 9:01 pm

BIR OKULUN ISTEK KUTUSUNDAN CIKAN ISTEKLER?COCUKLARIN SAMIMI VE ICTENLIKLE ISTEDIGI BIRKAC ISTEK..

Karnemin hepsi 5 olsun Nursininki 1 olsun.Sinir olduğum insanlar kahrolsun Veysel'e kötü davransınlar (4-Fdeki Veysel)

Büşra Açıkgöz 4-B

3-F Sınıfı dağılmasın öğretmenimizin 2 çocugu olsun Esma ve Burak ben burağı çok seviyorum ama o Burcuyu seviyor burcuya araba çarpsın çirkin olsun Burakta beni sevsin.

Esma Taşdelen 3-F

Ben Hasandan daha iyi top oynayım ve tüm kızlar beni sevsin Barselona (!) beni alsın çok para kazanıyım Ronaldinhoyla fotoğraf çekiniyim Messiyi hiç sevmiyorum eyer oraya gidersem Messiyi dövüyüm.

Mehmet Kara 2-C

ALINTIDIR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Forum Saati Paz Mayıs 20, 2012 11:49 pm